• Villas - Costa del Sol
  • Marina - Puerto Banus
  • Golf - Costa del Sol
  • Alicante - Costa Blanca
  • Villas - Costa Blanca
  • Altea - Costa Blanca
  • Golf - Costa Blanca
  • Villa - Costa del Sol
  • Apartments - Costa del Sol
  • Apartments - Costa del Sol

Nu är det rätt tillfälle att köpa bostad i Spanien !

Vi är verksamma både på Costa del Sol och på Costa Blanca. Det finns en stor variation av objekt i olika prisklasser att välja på, det mesta som vi visar är nyligen färdigställda villor och lägenheter men också nybyggnation eller pågående som i stora delar står klart under 2020. På grund av Coronaviruset har det varit stillastående några månader, men nu är det igång igen. Fastighetsmarknaden i Spanien är fortfarande attraktiv och mycket att välja på. Räntan är låg och kommer troligtvis så att vara en lång tid framöver. Och det är prisvärda bostäder som säljes, det finns ett stort utbud som kan tilltala alla.

Costa del Sol - spanska Solkusten
Varför är Costa del Sol ett av de bästa turistområden i Spanien? Jo, på grund av sitt vackra väder med över 300 soldagar per år. När som helst på året är det bra för att besöka detta område. Costa del Sol har ett av Europas bästa klimat. Costa del Sol lockar både turister och köpare av bostäder. Det finns bra boende, fina bad, mycket stort och bra urval av restauranger, modern och internationella atmosfär i symbios med en autentisk andalusisk charm. Costa del Sol har också fått namnet Costa del Golf - ett paradis för golfare med sitt fantastiska rika utbud av golfbanor, många av absolut världsklass.

Andalusien har länge varit en av Spaniens mest attraktiva regioner, tack vare 3 000 soltimmar per år, kilometer på kilometer med gyllene sandstränder, vackra naturhamnar, rik historia och djup påverkan från olika kulturer. Regionen är också hem för vackra bergskedjor och de berömda "vita byarna", rika på hantverkstraditioner, samt erbjuder en mängd möjligheter för sport - från de många golfbanorna, skidåkning till surfing, beroende på var du lägger dina intressen. Det är hem för mycket av Spaniens folklore, till exempel tjurfäktning och Flamenco, och myterna om Don Juan och Carmen.

Costa Blanca - vita kusten
Costa Blanca, eller den vita kusten, är ett av Spaniens mest populära turistmål. Ligger på Spaniens sydostkust och är känd som den vita kusten där spanjorerna själva tar semester. Costa Blanca har ett underbart klimat, här skiner solen 320 dagar om året och kustremsan räknas som en av de mest hälsosamma platserna i världen att bo för reumatiker och andra med värk- muskel- eller ledbesvär. Världshälsoorganisationen, WHO, klassar kustremsan som en av de mest hälsosamma platserna i världen att bo på. Detta beror främst på de många soldagarna och värmen som fördelar sig ovanligt jämnt över året med en medeltemperatur på 20 grader C.

Vi har objekt huvudsakligen norr om Alicante och många av objekten är på höjderna runt Benidorm som ligger norrut från Alicante (cirka 45 km)
Costa Blanca har allt från storslagna golfbanor och härliga sandstränder till spännande fornlämningar och dessutom ett modernt stadsutbud med biografer, shopping och restauranger. Städer fulla av liv och modern turistinfrastruktur, medelhavsområdet där tiden stått stilla, oändliga stränder av gyllene sand, lugnt och klart havsvatten och ett frodigt kustområde med dramatiska klippor och små vikar.

Spanien

Fantastiska kuster med storslagen natur och trevlig atmosfär
Spanien har mycket att ebjuda

Spanien

Högklassiga hus och lägenheter
De flesta med havsutsikt
Bra seriösa byggare - Hög kvalite